Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

erotikus fantasy történeteim (18+)

InspiredByFantasy

Just for fun

2018. november 18. - JuS

Amíg nincs publikálható formában egyik írásom sem, és épp gép előtt sem tudok eleget ülni, hogy haladjak velük, addig marad a telóm meg valami jegyzettömbféle alkalmazás és ilyenekkel ütöm el rajta az időt. Nem fogok ezekből történetet írni (ha mégis, az nem mostanában lesz), csak érdekel ki milyen kimenetelt választana. Az én választásom, elképzelhető, hogy már a leírásból is egyértelműen kiviláglik, bár igyekszem semlegesen fogalmazni, ami nem is olyan könnyű, mint gondolná az ember.

Szavazzatok a szimpatikus kimenetelre, vagy ha ilyet nem találtok, írjátok meg kommentben a saját verziótokat. :)

(Egy-két ilyen szitut – konkrétan ezt is – feldobtam már kérdésként a csodás gyk-ra, ám nem volt valami magas a hasznos válaszok aránya. :D Mondjuk, nem tudom, mit is vártam ott...)


 

A szitu:
Férfi vagy, a harmincas éveidben jársz, és egy trópusi országban egy titkos küldetésen fogságba esel többedmagaddal. Összezárnak egy már korábban szintén elfogott alakulat tagjaival, akik bár a ti országotokból származnak, de már hosszú évek óta nem ott élnek.

A cellatársaid között van egy fiatal lány, akin annak ellenére megakad a szemed, hogy alig van melle és feneke, viszont edzett és hajlékony, a tekintete pedig valósággal izzik. Igazi belevaló, rátermett kiscsaj és pár napon belül egymásba is gabalyodtok. Úgy csókol és olyan érzékkel fogdos, hogy majd a gatyádba sülsz tőle. Aztán egyik éjjel, amíg a többiek alszanak, magad alá gyűröd és ő hagyja, hogy megdugd. Valójában szinte kifacsar a hüvelyével és hamarabb elsülsz, mint tervezted. Ezután arra kér, hogy fogd be a száját, miközben csúcsra juttatod, különben garantáltan felébrednek rá a többiek. Kielégülten és a helyzethez képest kellemes hangulatban, arról beszélgettek aztán, hogy meg kéne szöknötök, de a társaitok különböző okokból nem partnerek ebben. A tieidnek például a tökük tele az esőerdővel, és fogság ide vagy oda, örülnek, hogy tető van a fejük felett. A csaj viszont komoly helyismerettel rendelkezik, ügyes, gyors, hajlékony, és azt mondja, ha legalább ketten összefogtok, sima ügy lesz lelépni. Te erről azért nem vagy meggyőződve, de jólesik hallani az optimizmusát.

Ezután jön hirtelen képbe a másik csaj, aki viszont a fogvatartóitok közé tartozik. Ő is fiatalabb nálad, de korban jóval közelebb áll hozzád a másiknál. Formás, nőies a teste, és akkorák a mellei, hogy beléjük tudod temetni az arcod. Egyszer magával visz a cellából, és bezárkózik veled egy jól őrzött, bekamerázott szobába, ahol a kedvére kell tenned az ujjaiddal és nyelveddel, de azt nem engedi, hogy megdugd. Cserébe ő is ugyanígy elégít ki téged és úgy játszik a farkadon, mint még senki előtte. Ajkai között könnyedén tövig csúszol egészen a torkára, végül pedig a mellei közé vesz, és hagyja, hogy ott addig mozogj, amíg el nem élvezel. Mivel nagyon tetszel neki és a rátermettségedet is bizonyítottad, felajánlja, hogy elintézi a szabadulásod, ha cserébe feleségül veszed. A házasságotokban viszont ő irányít, neked pedig a legfőbb feladatod annyi lenne, hogy őt gyönyörökhöz juttatod, amikor és ahogyan csak kéri. Amennyiben ezt nem teljesíted, akkor újra rács mögé kerülhetsz, ami egyedül tőle függ.

A kérdés:
Melyik nőt és általuk melyik szabadulási módot választanád?

A lehetőségek:

1. Megszöknél a fiatal csajszival, akivel egy húron pendültök?

2. Vagy hagynád, hogy a másik nő elintézze a legális szabadulásod, és cserébe az ő szabályai szerint játszol a továbbiakban?

3. Vagy hagynád a picsába a csajokat és megpróbálnál egyedül megpattanni?

4. Esetleg te is boldog lennél azzal a tetővel a fejed felett, a csajok meg kopjanak le, úgyis megvolt már mindkettő?

5. Valami egyéb?

A bejegyzés trackback címe:

https://inspiredbyfantasy.blog.hu/api/trackback/id/tr5614380134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása